THURSDAY

Vaknat med sk*t sjuk hals - Varit på isen den sista obligatoriska gången i hela grundskolan - Fått en yoghurt mosad i väskan - Fått höra på en föreläsning om släktforskning - Varit på redskapsgymnastikträningarna - Ätit risgrynsgröt - Sett på pretty little liars - Gett in ansökan om sommarjobb nr 2 - Fotat -> CHECK!
 
Detta var alltså min dag i helhet :) Imr är det fredag och efter skolan åker jag, Becka å Emmi ti Heidis å är där till lördagen. Kommer bli helt awsome! ♥
 
 
©ellensenannorlundablogg.blogg.se / Fotogf. Jag(Ellen) Nikon d3100 
 
Jag och visst några andra i familjen också, har på sista tiden blivit helt galen i smooties! ;P Här kommer iaf recept på min favorit..
 
1/2-1 banan
1dl mjölk el. smaksatt yoghurt
1dl juice
ca. 1 dl blåbär
några havtornsbär
(ev. hallon)
 
 

VILODAG

Kändes riktigt trögt att stiga upp ur sängen i morse, kanske berodde det på att det är måndag..? :P Nåja skoldagen var ändå helt chill, eftersom vi hade husli de sista passen... Då jag kom hem vilade jag en stund och har nu gjort lite läxor..
Blev tyvärr att hoppa om kvällens träning eftersom min hals varit ganska sjuk de senaste dagarna.. Passade ändå ganska bra att ta det lugnt idag eftersom jag varit ganska trött.. Mn nu ska jag ta och kolla lite pretty little liars :)
 
 

SUNDAY

Åkte idag på förmiddagen i väg till Kokkola på skidorientering.. Kändes riktigt kul att dra på sig kartställningen och skida iväg :) Dock inte riktigt lika kul för min hals som varit sjuk i några dagar nu... Nåja det gick nog annars helt bra och kändes lätt att skida.. Borde nog kanske ändå tagit 12km:s banan istället för 8,2.. :) 
Då vi kom hem duschade vi snabbt och åt lunch innan det var dags att åka på 75-års kalas..
 
Har nu inte några planer för resten av kvällen förutom att kolla på ett avsnitt av pretty little liars, hehhe har typ blivit besatt av serien.. :P
 
 
Glädjeskutt; - Måndag imorgon.. 
 
 

SKIDLÄNK OCH SJÄLVPORTRÄTT

Började dagen med att se på ett avsnitt av pll och lagade sedan lunch; nämligen lax i ugn. Yammi :D For sedan på eftermiddagen ut och fotade med Rosa.. Hon ville tyvärr inte bli fotad i dag, så det blev endast självporträtt på mig istället.. Ca. tre tiden for jag sedan ut på en ordentlig skidlänk i det härliga klassiska spåret och skidade i närmare 1 1/2 timme.. Tiden går visst fort då det är roligt :D
Får nu se vad jag hittar på resten av kvällen :)
 
Imorgon blir det sedan dags för skid-ol.träning, läängtar!!
 
©ellensenannorlundablogg.blogg.se
Fotogr. Rosa / Kamera: Nikon d3100 18-55mm + blixt
 
 
 
 
 

FRIDAY

Är idag äntligen fredag igen :D Skoldagen gick ganska snabbt, fastän vi endast såg på tråkiga filmer de sista passen.. Då jag kom hem åt jag ett stadigt mellanmål innan jag for ut på en springrunda.. Det börjar faktiskt kännas lättare nu igen efter träningsuppehållet, mn det är nog en bra bit kvar tills jag är tillbaka i min gamla träningsform.. :) Resten av kvällen har jag spenderat med att kolla några avsnitt av pretty litte liars och spelat "minuten" med Rosa..
 Ha en bra fredagskväll allihopa!
 

BILDLÖST

Bloggade tyvärr inget igår eftersom kvällen blev helt hemsk. Skoldagen var helt bra och då jag kom hem hade jag tänkt fara ut och springa i det härliga vädret, men medan jag gjorde läxorna började sakta men säkert magen att knipa allt mer och jag började må helt skit.. Låg sedan resten av kvällen på badrumsgolvet och var helt borta med vinden.. 
Well, mådde idag på morgonen helt bra och åkte till skolan trots allt... Hade textil de första passen och är nu äntligen helt klar med min kånken-ryggsäck(lägger in bilder senare) E ganska proud faktiskt ;P
 
->Mn nu sveriges mästerkock :)
 
 
..Kan tyvärr inte ladda upp några bilder för tillfället eftersom dator håller på att tuppa av.. -.-Suck!..

MONDAY

Och så var det måndag igen då.. Skoldagen gick ganska så långsamt fastän vi hade husliga halva dan.. Då jag kom hem vilade jag en stund och läste sedan på samhällslära-provet.
Nu blir det snart att börja ställa sig, för om en knapp timme far jag iväg till tössbacken på måndagsträningarna(skidning+styrke) :) Hörses!
 
..Old picture..

MEMORIES

Har inte bloggat på länge nu men jag har faktiskt inte haft någon lust alls efter allt som hände för några dagar sen..
Har idag iaf haft fullt program; började med att sy vidare på min kånken och efter lunchen for jag iväg och jobbade(städade) åt en släkting.. Fick sedan lite bråttom för då jag kom hem hade jag en kvart på mig att äta och ställa mig innan det var dags att åka till J.stad på redskapsgymnastikträningarna.. Träningarna gick riktigt bra och det var skönt att rensa tankarna lite :) Då jag kom hem gjorde jag läxorna och läste lite till shl-provet..
..Men nu ska jag kila iväg och slöa framför tv:n en stund innan det blir dags att gå och lägga sig..
 
 
Hittade några bilder från i höstas då jag bläddrade i arkiven.. Love y all <3

...


BACK TO THE NORMAL

Kom igår kväll hem från Vörå.. Lägret var ganska så kort men vi hann med en hel del ändå.. Allt från träning till läxläsning och en hel del annat kul också ;) 
Träningen bestod av en del skidning men också några bra orienterings/löp/styrke träningar. Innan vi åkte hem igår for vi till botniahallen och sprang intervaller 5x1000m.. Skiittungt!!..mn ändå så himla skönt efteråt :) 
Har också hunnit lära känna några kiva personer bättre och vet nu med 110% säkerhet att det är till Vörå jag tänker fara då sen :)
 
 
instagmbild (follow: ellenm_97)
 
 
Idag var det då back to the normal igen och det var oerhört tungt att stiga upp på morgonen eftersom det inte blev så hemst många timmar sömn på lägre.. Nåja kom mig ialla fall upp och iväg till skolan.. Hade aerobic första passet och sen hände de inte så mycket mera förutom vanlig undervisning... Mn nu ska jag ta och vila en stund innan det blir dags att öva på hälsokunskapsprovet som är i morgon.. Hörses!
 

TOMORROW OFF TO VÖRÅ

Var igår och utmanade förkylningen med en kort skidtur och det gick faktiskt ganska bra :) På kvällen åkte jag och mamma och såg på bio. Filmen var helt konstig men en mysig kväll var det ändå..
 
Har idag varit på en timmes skidlänk och packat, för imorgon bitti bär det av till Vörå på orienteringsläger. Är taggad till 110 och tror det kommer bli awesome :)
 
Men nu ska jag gå och lägga mig eftersom det blir extrem tidig väckning imorgon! Skriver mera när lägret är slut..
 
Några senaste instagrambilder.
Kik me: ellenm_97
 
 
 

BUSY THURSDAY

Har varit full rulle hela dagen idag. Hade gymnastik första passet och dansade med 7:orna.. Andra passet hade vi besök av FKF som berättade om sig och vad de har att erbjuda.. Efter maten hade vi modde och fick höra på några fina pressentationer och såg sedan vidare på filmen "Fucking Åmål"(rekommenderas) :)
Direkt kl. 3 då vi slutade hade vi redskapsgymnastikträningar i 2h i hallen. Gick över förväntningarna om man tänker hur länge sedan sist det var jag gymppade :) Å då vi kom hem från träningarna hade mamma ställt till med tortillas(gottgott ;P) 
 
Men nu: Gonatt! 

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Dagen har idag rullat på ganska så fort och antibiotikakuren verkar börja hjälpa :) Hade textil de två första passen och sydde lite på min kånken-ryggsäck.. Efter maten hade vi geografi och sedan oförberett matteförhör(kändes helt okej) :)
 
Då jag kom hem rusade jag in efter kameran och sprang sedan ut och fotade den fina "solnedgången" .. Hann ta några bilder innan den försvann..
Nu ikväll har jag inte gjort så mycket annat än sytt vidare på min kånken, gaaah vad det tar länge! 
 
Imorgon är det som vanligt skola och direkt efter ska jag på redskapsgymnasikträning.. Känns lite nervöst eftersom jag senast var på en gymnastikträninga för ca. ett halvt år sedan.. :P Well, ska bli kul att börja på igen :)
 
 
©ellensenannorlundablogg.blogg.se
 
 
 
 

TRETTONDAGEN

Var igår trettondagsafton och vi gick stjärngossar.. Detta är en gammal bytradition och går ut på att man går runt i gårdarna och sjunger och får sedan förhoppningsvis lite pengar eller annat gott ;) Kanske börjar jag bli lite för stor för att hålla på med detta ennu men det bjuder jag på. Är juh nämligen superkul att glädja andra människor :D
 
Nåja gårdagen var kul men desvärre var det att stiga upp idag på morgonen. Min förkylning som började ge med sig för några dagar sen sitter nu som fasttejpad i halsen pånytt.. :`( Känns som om jag aldrig kommer att bli fri från allt elände.. Och nu ryker också säkert IR-lägret och Vörå-lägret därpå eftersom jag knappast blir frisk till nästa helg ... Suckk -.-
 
©ellensenannorlundablogg.blogg.se
 
Nog med allt klagande, ikväll ska vi över till grannarna på mysigt trettondagskaffe :) Hörses!

FRIDAY

Började igår skolan igen efter ett skönt och flunssigt jullov.. På kvällen var jag på kommunens årsfest och blev premierad för mitt FM guld. 200e stipendie satte sig nog riktigt bra ;D
 
Idag har det inte hänt så mycket förrutom att det verkar som om min förkylning börjar ge med sig :) Hoppashopppashoppas den försvinner!
 
©ellensenannorlundablogg.blogg.se
 
Men nu ska jag kila iväg och se på gladiatorerna.. Ha en bra fredagskväll allihopa!

2013 PLEASE BE GOOD TO ME

Började dagen med att åka till stan med Becka å Heidi :) Gick runt och shoppade i några timmar och gick sedan och åt till rosso. Hittade inga direkt "mellandags-rea fynd" men 2 schysta tröjor följde ändå med hem.. Tack för det härliga sällskapet girls! <3
 
 
Jeansskjorta från H&M / Orange kortärmad tröja från J:C
 
På eftermiddagen var jag en sväng till läkargården för att kolla upp min ytterst envisa förkylning och det visade sig att det inte var några infektioner i kroppen(puuh!) utan endast en jäklig förkylning som man måste vänta ut.. Hoppas bara att den går om tills slutet av nästa vecka. Ska nämligen på träningsläger till Raseborg då, OCH jag tänker intehoppa om det!
 
 
 
 

THE FIRST DAY THIS YEAR

Då var det 2013 då :) Firade igår nyårsafton med några bekanta som kom till oss.. Det blev en del raketsmällande, god mat och wii spelande.. Vakade sedan in det nya året och gick och lade mig närmare 2.
Idag har det inte skett så mycket förrutom att jag varit ute på en promenad i det regniga vädret och nu ikväll blir det att fara till fasters på "kaffe"..
 
 
Håller förresten på och gör lite ändringar i bloggdesignen för tillfället.. Hoppas ni gillar den nya då den blir klar ;)
 


RSS 2.0