Jackor

Skulle vilja ha en ny vinterjacka, men vet inte riktigt hurdan :P Troligen någon liknande som dessa didrikssons här nedan... Helst vit, röd el. svart:))

Diane Wns JacketDiane Wns Jacket

Prov, prov och ännu mera prov

Håller snart på att bli tokig, vi är nämligen inne i en så kallad provperiord i skolan, så i dag hade vi matteprov, i övermorgon har vi kemiprov och nästa veckas måndag och tisdag har vi också prov.. :/
Så nu för tillfället har jag just bakat havreflarn och nu håller jag på och över lite till kemiprovet och så ska jag väl ännu ut på en länk ikv.
Så ni kanske förstår att jag inte riktigt hunnit uppdatera bloggen..
Här kommer iaf. en förhandstitt på min nya header, tycker ni den ska vara i färg el. svartvitt?
//Ellen :)

Tjejkväll :D

I går på kvällen var jag m.fl. till beckas på en riktig rolig tjejkväll :DD. Först gick vi på stan några timmar och sen gick vi hem till henne, där vi bl.a. såg på film, tack tjejer för en otroligt rolig å fnissig kväll :) <3 :)

I dag blir det troligen årets sista orienteringsträning, och vädret är tyvärr inte det bästa :(
PS.
Tänkte tipsa er om ett roligt sätt att hålla koll på träningarna osv.
Man behöver inte ens skapa ett konto utan det går att logga in med sina facebook uppgifter.
Klicka här för att komma till heiaheia.com

Höstlov

I går kom jag hem från det roliga och stenfinska redskapsgymppalägret i Kuortane, så i dag är man lite dagen efter och har träningsvärk i alla muskler, men kul var det :DD Ska om ca. en timme fara på årets sista maanantairasti(orientering) och sen imorgon ska jag och carco å shoppa(kommer att bli superkuul :D) och så är det bomcupsprisutdelning på kvällen.
Här kommer en efterrättsbild jag lagade idag, någon som blir sugen på vit chokladsmousée? ;P
Foto: Jag Kamera: Nikon D40 KOPIERINGA AV BILDEN FÖRBJUDEN!

Gymppaläger imr

Tja, håller för tillfället på att baka morotsmuffins med olympiasmältost, mumsss!! :) (Bild kommer senare)
I dag hade vi dagsverket och jag var med mamma till hennes skola och hjälpte till lite grann, och sedan var vi på minishopping:) Hittade en vit/orange randig tröja från JC.
Ikväll är det någon slags bilorientering vi ska pröva på och så ska vi se om jag skulle hinna ut på en lite länk.
Imorgon blir det då sen att packa och åka iväg på redskapsgymnastikläger till söndagen. Hoppas det blir kul och att inte min troliga muskelskada blir värre.

PULSKLOCKA, Yees :D

Hihhi, har äntligen fått  en pulsklocka :)) Jag och pappa skulle på tisdagen bara åka till intersport och titta vad de hade för sorter och vad de kostade, för jag hade nämligen lite tänkt köpa en för mitt prisstipendie(170e) från årets sässong. Men eftersom de var så dyra tänkte vi i stället att vi skulle åka till Prisma och titta vad de kostade där.
Då hittade vi längst ner på en hylla ca.3 exemplar med alla dessa i samma förpackning, för endast 175e, med den var dessutom på 30procents rabatt så det hela blev, ca.140e(?)
Men om man skulle ha köpt alla 3 greijer skilt skulle det ha blivit över dubbelt så dyrt.
UT
Klocka Suunto T3c 155e;
Pulsband 65e;
GPS Pod 150e;
ALLT GEMENSAMT: ca.140e
TACK PAPP! :D

Orienteringsavslutning

Hej! Sorry om jag inte uppdaterat bloggen på länge, men jag har haft en liten så kallad bloggpaus.
Men här kommer en liten genomgång av helgen:
Iaf på lördagen var det orienteringsavslutning och rippi på kvällen.
Orienteringsavslutningen började med 2 olika sorters orienteringsbanor och sedan var det bastu, mat och prisutdelning. I år fick jag i stipendie 170€ till intersport, 5€ mer än förra året, och dessutom ett vandringspris med titeln "Bästa nattorienteraren" :) På samma gång beställde vi nya föreningsutebyxor åt mig plus en supercool väst(lägger upp bild på den senare).
På kvällen var det skriftskola för oss som går på åttan, så först var vi på nattvard i en liten mysig träkyrka och sedan var det ungdomssamling i församlingshemmet.

I går var det först rippi i kyrkan och sedan var det redskapsgymnastikträningar med Vera i 2 1/2 h och på kvällen hade vi gäster och då bakade jag Marthabakelser(kommer bild av dem här nedan).
FOTO: jag Kamera: Nikon D4o   KOPIERING AV BILDEN FÖRBJUDEN!

Slapp träning

Kom just hem efter att ha varit på redaskapsgymnasikträningarna. Som för min del mest var tänjning å slapp å slö. Eftersom jag inte riktigt vågade ta ut mig och göra förhastiga rörelser p.g.a. min troliga muskelskada i nedre delen av magen.  Får nu hoppas att den snabbt går om eftersom just nu ryska-tränaren Vera kommit, så de närmaste veckorna/månaderna ska vi träna 4ggr. i veckan, sammanlagt 8h i veckan :)) Kul om man är i form och vågar göra allt, men annars e det lite trist :/
Yees!! I dag kom förresten mina nya HM skor på posten :)) Behövde verkligen nya för mina gamla gula var helt slitna och gapade där bak.
//Ellen
Mina nya skor :D

Veckans outfit tavla

I dag har jag varit på maanantairasti, och det gick nog helt ok, sprang banan som var 4,3km på 39 minuter.

Nu skall jag ialla fall börja ha veckans outfit tavla, som jag själv hittat på ;P
Så här kommer nu min första veckans outfit tavla:
Foto och ideé: Jag   (KOPIERING AV MINA BILDER ÄR FÖRBJUDEN!)
Byxor: JC 35,95€(?)
Topp: HM dived 4,90€
Ipod nano
Örhängen: Glitter 2,95€
Armband
Nikon kameralock
Parfym
Maskara
Vill ni veta mer om dessa saker är det bara att fråga:)
//Ellen


RSS 2.0