Keep calm and keep reading

Hejssvejas! Känner mig som värsta pluggisen just nu. Har nämligen en massa förhör och prov denna vecka så kvällarna går ut på att bara läsa, läsa och ännu mera läsa. Nämen har nog ikväll också hunnit vara ute en sväng i det ruskiga höstvädret med pappa. Kommer bli så himla skönt med prao nästa vecka! 
 

The first snowfall is always the whitest

 
Ursäkta mig att jag inte bloggat på hela helgen, men jag har inte riktigt haft lust att bara sitta framför datorn nu då den första snön har kommit!
 
 
Här kommer ialla fall en liten sammanfattning över vad som hänt:
Var på fredagen till sjukhuset på hjärtultra och ekg. Visade sig vara helt normalt, vilket kändes oerhört skönt! På kvällen firade vi detta med lite extra fredagsmyys genom att baka hemmagjord pizza, yammi!
Igår gjorde jag i princip ingenting, hade såna fruktansvärda magsmärtor så ja knappt kunde röra mig. Slog oss då plötsligt att tänk om jag blivit laktosintolerans som alla andra barn i familjen.. Testade ta några RELA-tabletter och magen blev som ny igen, Hahha nästan skrattretande enkel lösning på besväret..
Idag böt det till vintertid, vilket ledde till att jag vaknade allt för tidigt. Åt frukost och blev sedan ivrig att göra något, så jag städade och fixade om lite i mitt rum.. På eftermiddagen var vi till pappas morbror och fru på besök, och då vi kom hem for jag, pappa och Nea ut på en promenad i det sköna vintervädret.. Fick lov att springa den sista biten, vilket bara kändes för härligt (Ni som inte fått träna på flera veckor känner nog igen känslan) <3 
 
Har för övrigt bakat pepparkakor, virkat en söt tomte, tagit årets julfoto, ätit risgrynsgröt och nästan tänkt börja julpyntta. - Joo,  jag har fått julfeelis till 100% Läängtar så! 
 
 
 

Prov, prov och ännu mera prov

Vakande kvart före åtta idag och såg vekligen inte fram emot skoldagen. Hade nämligen ett prov och två muntliga språkpressentationer framför mig, gaah! Gick ända förvånansvärt bra trots allt :) Tappade dock humöret helt då jag kom hem och äntligen fick slappna av.. Well, får hoppas morgondagen blir bättre :)
 
Saknar ♥
Att bara få snöra på sig skorna och springa iväg ut i regnet, utan att ens behöva fråga om det..
J*vla träningsförbud!

So much to do..

Kom just hem från en stressig skoldag och försöker nu återfinna lugnet förrän det om en stund blir att ta fram läxböckerna och börja plugga till biologiprovet... Matteprovet som vi hade sista timmen idag gick lite sådär, fick som vanligt ha alltför bråttom och hann inte fundera klart.. 
Kommer bli så himla skönt om knappa två veckor då vi åker iväg på prao och slipper alla prov! Läängtar
 
 
 
 

Matteprov imorgon

Hejsvejs! Är idag lite överenergisk och skulle bara vilja hoppa i springskorna och spurtta iväg med racerfart, men tyvärr går ju inte riktigt detta då man fortfarande har träningsförbud -.- Suck! ://
Skoldagen idag var ganska så trist; gick igenom till proven och hade tredje passet en valdebatt..
Well, nu ikväll har jag övat lite till matteprovet som är imorgon och så har vi varit en sväng till stan + att jag var ute och fotade med Nea :)) Blir nu att gå på en kort promenad med mamma och sedan senare ikväll kolla på Svenska Hollywoodfruar, hahha ;P Ha de bra!
 
 
Oseriös fladdermus - I know
Fotog: Linnea

SUNDAY

Är idag söndag, vilket betyder sista dagen på höstlovet och imorgon tillbaka till skolan igen.. Kommer att bli två intensiva veckor med en massa prov och inlämningsuppgifter före vi sedan åker iväg på 2 veckors prao, jihuu :))
 
Har inga planer för ikväll men det blir väl åtminstone att ta fram läxböckerna och börja läsa lite till de kommande proven och sedan lite söndagsmys framför tv:n.. Ha de bra!
 
 
Yoghurt varvat med hallon + special K - Måste bara testas!

Live today dream about tomorrow

 
 
 
 
Godmorgon allihopa! Trodde inte riktigt mina ögon idag då jag vaknade; solen sken nämligen och vädret var helt perfekt! Har liksom varit helt trist och grått hela veckan och bara regnat.. 
Ska idag på eftermiddagen på ett 50års kalas men har inga planer fram till dess. Blir kanske att ta fram kameran och fota lite? :)

Autumn

 
 
Vaknade för en knapp timme sen och passade på att gå ut och fota lite höstbilder. Vädret var ju inte precis det bästa eftersom det i princip regnar varje dag nu men jag fick nog ändå några bilder jag blev helt nöjd med.
Idag hade jag tänkt åka till Emmis villa, men vi får lite se hur det blir med det.. Mådde helt konstigt igår och känner mig inte riktigt iform idag heller ://..
 

Thursday

Vaknade idag runt klockan nio och åt frukost framför tv:n.. Åkte sedan iväg med Mamma, Nea och Rosa till Vasa på shopping.. Hade en riktigt kul dag och hittade nog lite ett och annat(lägger in bilder inom kort). Nu blir det att slöa framför tv:n resten av kvällen och imorgon åker jag iväg till Emmis villa med ett x-antal personer :)) Trevlig höstlovskväll till er alla!
 
 
 Hall of fame - The Script ft. will.i.am

Höstlov

Hade idag den sista tema-dagen innan vi fick höstlov. Hade tovning på schemat, men åkte redan efter maten eftersom jag skulle till läkaren. Visade sig att mitt träningsförbud fortsätter tills vidare, fast jag är på god bättringsväg.. Ska nästa vecka på hjärtultra och hoppas få lite klarare besked efter det.. Well, det är väl bara att fortsätta kämppa för att en dag igen få snöra på sig skorna och springa iväg ut till skogs!
 
 ©ellensenannorlundablogg.blogg.se
 
 
 

When you wake up and the sun is shining

Fick idag sova lite längre än vanligt eftersom mamma redan har höstlov, fuusk! ;P På väg till skolan fick man riktigt höstfeelis eftersom det var frost överallt och solen sken ♥
Skoldagen var helt chill och gick nästan för fort; vi har nämligen temavecka denna vecka, vilket betyder att vi inte har några vanliga lektioner utan bara en massa annat skoj.. På förmiddagen hade jag Zumba, fastän jag har träningsförbud ^^, hehe.. (nämen jag tog det ytters lugnt!) Så himla skönta att lite röra på kroppen igen, känns som om man är fånge i sin egen kropp då man inte fått träna på flera veckor.. 
Eftermiddagens program blev dock lite lugnare eftersom det var virkning som stod på schemat.
 
 
Smootie med hallon och blåbär, yummie! 
 
 

SUNDAY

Har idag inte hänt så värst mycket.. Vaknade och åt morgonmål framför tv:n och kollade på gustav 3:tr.....
Har nu på eftermiddagen bakat lite och varit med mamma en sväng till stan. Blir nu att fixa vidare i min "orienteringsårsdagbok" och om en stund gå ut på en liten promenad. Hejssvejs!
 
Frost♥ ©ellensenannorlundablogg.blogg.se

YOU MADE MY DAY

Hade en superkväll igår med de bästa <3. Lagade god mat och såg på film mm.. Emmi måste sedan fara hem, fast de andra lämnade kvar över natten :) Var sedan idag på eftermiddagen på luciafotografering.. Bilderna blev väl helt okej fast det tog en stund innan alla var nöjda ;)
 
 
 
 
Nu sitter jag här och njuter av kvällen efter att ha varit på en skön kvällspromenad i mörkret med familjen.. Känns bara för härligt att röra på sig lite och få frisk luft fastän man har träningsförbud :)
+ Har börjat tycka att fazers blåa smakar gött igen XD ( thihi, random fact )
 
Gonatt!

LIFE IS NOT ALWAYS THE WAY WE WANT

Imorgon skulle jag ha åkt iväg till Lettland på Baltic Junior Cup med alla de andra från FSO, men tyvärr blev det ju nu inte så ändå :´( ... Önskar att jag aldrig hade hamnat inn i denna skit och fått träningsförbud.. :// Nåja, måste nu bara se frammåt och hoppas att jag är iform snart igen :) 
 
©ellensenannorlundablogg.blogg.se
 
Har nu äntligen blivit klar med den nya designen och fått den publicerad.. Blev ganska ljus och enkel denna gång men jag hoppas ni gillar den ändå :))
 

I BRIST PÅ BILDER

Skoldagen gick ovanligt snabbt idag, vet faktist inte varför men vi hade juh faktiskt tillval halva dan :)) Ikväll blir det att läsa till fyskiförhöret och fixa lite på min nya bloggdesign vilket är ganska bra program en sån här regnig dag..
 
Btw: Fick igår veta att jag tydligen ska vara med i kommunens lucia tåg, spännandespännande! :D

FREDAG MED FAMILJEN <3

Vakande imorse av att regnet smattrade på taket. Ännu en regnig dag. Denna höst måste vara den regnigaste på många år.. Skoldagen gick ganska snabbt och modda-provet kändes helt okej :) Har ikväll varit till stan med resten av familjen och ätit ute.. Supergott och myysigt en regnig fredagskväll!
Nu sitter jag och tittar på x-factor..
 
 
©ellensenannorlundablogg.blogg.se
 
Har fått ganska många kommentarer på senaste tiden om vad som hänt och varför jag varit på sjukhuset osv.. Tänker inte berätta så mycket mera än det jag redan berättat eftersom jag anser att det räcker och att de som står mig närmast redan fått veta allt.. Vill någon dock veta lite mera kan ni istället för att skicka anonyma kommentarer komma fram och fråga eller skicka e-post Kram!

EFFEKTIV PROVLÄSNING

Vad ska jag skriva om här på bloggen? Händer liksom inget speciellt intressant i mitt liv just nu.. Skoldagarna är helt vanliga och tråkiga och kvällarna går ut att bara vila och vila.. Bläää..
Skulle ikväll ha behövt läsa till modda-provet som är imorgon men har inte riktigt haft lust och istället gjort en massa annat.. Tex. bakat en chokladkaka som mamma ska ha med till skolan på internationella lärardagen som visst är imorgon(?)
 
 
 

MED I TÄVLING

Är med i en fototävling hos Maja. Temat är en bild man är riktigt nöjd med. Valde just denhär bilden eftersom jag tycker den förmedlar en härlig känsla av frihet ♥ Klicka här för att vara med.
 
 
Foto: Ellen(Jag) / Kopiering förbjuden! / ©ellensenannlorlundablogg.blogg.se
 
Länk till en produkt från Kamda.se (här) 
Länk till sheinside.com (här)
 
 
 
 
 
 
 
 

ONSDAG 3.10

Vaknade extra tidigt i morse och åkte sedan iväg med mamma till hennes skola på dagsverket.. Fick hjälpa till i ettan och tvåan och rättade lite matteprov.. På eftermiddagen åkte vi till sjukhuset på "veckokontrollen". Pulsen hade blivit lite bättre, men dock bara lite ännu.. :/ Hur kan nånting som man så snabbt brytit ner ta så himla länge att bygga upp igen? ..Hoppet om att kanske få börja träna lite smått snart igen försvann totalt .... Kanske om en månad.. Önskar man kunde spola tillbaka tiden och göra allt annorlunda..
 
 
Är med och tävlar hos byyemelie  med denna bild. Temat är en "fin höstbild" och är i sammarbete med Johan Pixels.
 
Love is my drug John Me - 4am Melaine Fiona - Stronger Kelly Clarkson 

GRÅ TISDAG

Vaknade idag av att regnet smattrade mot taket och vädret var helt grått.. Skoldagen gick ganska snabbt fastän vi bara hade tråkiga timmar.. Då jag var på väg hem skickade pappa att jag hade vunnit ÖID:s Juniorcup 2012, gissa om jag blev glad? Tycker dock att jag och Sanna borde få dela på pucklan eftersom hon minst sagt varit lika duktig ;)) Detta måste ju såkart firas, så jag bakade en äppelsmulpaj som just blev uppäten ;P
 
Imorgon har vi dagsverket och jag och Nea ska till mammas skola och hjälpa till.. Kommer bli kul fastän det blir att stiga upp en timme tidigare :) 
 
 
 
-->Nu X-factor och lite stretching framför tv:n :)

PRAOPLATSERNA HITTADE - CHECK!

Var idag första dagen i skolan efter nästan en hel vecka.. Kändes skönt att träffa alla igen och det blev kramkalas då jag mötte mina gullungar <3 Skrev också samhällsprovet och det gick faktiskt oväntat bra :) Då jag kom hem började det imma för ögonen och plötsligt hade jag världens migrän, GREAT! Gick inte om förrän jag nu vaknade för en knapp timme sedan.. 
 
Tumblr_mb7wi8kmtg1rxq7f2o1_500_large
 
Tumblr_lxtlvgq9re1ql4sj2o1_500_large
 
-weheartit-autumn inspiration-
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0