DU SÖKER BRÅK JAG KRÄVER DANS

En helt superbra vecka har passerat och om bara en vecka inleder jag tävlingssässongen här i landet! Helt sjuuukt vad vintern gått snabbt :) 
Måndagens inleddes med en lugn morgonträning och senare på kvällen kurv-ol. Tisdagen eller också den traditonella "styrke-dagen" löpte på som vanligt och i skolan hade vi modde-förhör på 112345 finlandssvenska författare. Trodde det skulle skita sig totalt, men kändes ändå riktigt bra då jag skrev det.  På onsdagen blev det en lugn morgon och sedan skola hela dagen lång innan det bar av på backdragsträning som hette duga i en av vörås finaste sluttningar.. Vädret var perfekt och det var så varmt så man t.o.m kunde springa i bara en tunn tröjja!? Otroligt, det är ju ännu bara mars!! Senare på kvällen gick jag, sonja å matilda upp på Grannasberget å fotade lite i kvällssolen :) .. Och nu till torsdagen, vaknade runt sju och for åttatiden påväg på långlänk i form av FSOM dambanan 2011(?) Tog det lungt och njöt av vårvädret. Banan gick riktigt bra utan desssto större bommar :) På eftermiddagen var det stabilitetträning och efter middagen for vi(ett gäng tjejjer) till budjan å köpte årets första glassar, muuums! 
 
Hahha, detta inlägg blev en aning enformigt, men det är i princip såhär veckorna ser ut i vörå: äta, träna, sova.. xP
Ha de gott!
 
 

SÅG EN NALLE

Ännu en vecka har gått och det är nu ääääntligen fredag! Denna vecka har kännats otroligt tung och jobbig, allt pga. magen som bråkat.... Tror inte jag nämnt det tidigare här på bloggen, men jag har runt en månads tid haft ovanligt sjukt i magen från och till och för varje vecka har det bara blivit värre... Stannade på måndagen hemma från skolan för att fara till läkaren. Hon trodde det var någon slags magkatarr så jag fick en magmedicin jag ska ta en månad frammåt som förhoppningsvis ska hjälpa. Tog också närmare tio blodprov, bl.a. några allergiprov som jag får svar på nästa vecka.. Usch, varför ska de alltid bråka med just mig?? 
 
Men nu till lite positivare samtalsämnen, veckan har såklart också fört med sig en massa bra stunder! På onsdagen sprang vi intervaller i Botniahallen och fick till en riktigt bra och tung träning, allt går så mycket lättare då man springer fler tillsammans! Igår på långlänken fick vi dessutom en riktig oväntad överraskning, plötsligt stod en livs levande björn ca. 150 meter framför oss!! Hahha, trodde minsann att jag skulle få vänta några x-antal år till innan jag skulle uppleva detta ögonblick.. Var inte alls lika hemskt att möta självaste Nallen som jag inbillat mig, men dock var den ju ganska så liten... xP Lär nog bli räddare den dagen då jag är ensam i skogen och möter på en riktig bamsing!  
...
Helgens program är inte ännu helt fastspikat, men ska troligen imorgon vara me Emmi o Becka!  Ha de gött!
 
Lite telefonbilder från förra helgen. 500km bilresa x2 och släktmiddag vid Dalsbruk 
 

Redan full vår

Känns som 100 år sen sist jag bloggade så jag tänker nu fredagen till ära smälla in ett inlägg direkt från hotellrummet i Åbo. Befinner mig här med resten av familjen, eftersom vi i morgon ska på släktmiddag till nån släktgård(?) på Kimito.
 
Den gångna veckan har varit fullspäckad med program och träningar. På måndagen hade vi kompassträning och på tisdagen var det äntligen dags för det fasansfulla max-mattestet. Kändes helt ok till en början, men så plötsligt blev det helt j*vligt tungt. 15 sek. kändes som en evighet.. Ångrar nu i efterhand att jag gav upp så fort, skulle säkert åtminstone ha orkat en halv minut till fast huvudet sade något helt annat... Sak samma, nästa gång springer jag längre! Ser redan med spänning fram emot nästa gång ;)
Efter skolan på onsdagen for jag hem en sväng till Kronoby på träning och på torsda fyllde Sanna år så då firade vi henne på internatet.. I vanliga fall skulle jag ha åkte hem på fredag eftermiddag, men stannade denna gång ändå tills lördag eftersom vi hade s.k. träningsdag i Vörå.. Hann tyvärr inte vara med på hela träningsdagen idag, men fick ändå till en riktgt bra och hård träning med kompass- och backdrag. Gårdagskvällen spenderades med Fabbe&Benny på internatet framför tv:n. Såg bl.a. på woman in black, en helt galet hemsk skräckfilm! xp 
 
Haha, detta inlägg blev en aning flummigt, men har man mycket att berätta så har man :P ...Men nu tänker jag inte skriva mera, utan i stället kila iväg till bastun, trevlig fortsatt fredagskväll allihopa!
 
arkivbild
 

Ny period, nya kurser, nytt hem

Sköna fredag! ♥ Måste erkänna att den gångna veckan har varit en aning jobbig, mådde otroligt skit i början av veckan och har sen dess känt mig halvt förkyld, bl.a. huvudvärk stup i kvarten. Inte kul då jag har ett max-mattest att se fram emot nästa vecka.. Nåja, får hålla tummarna jag blir bättre tills dess :) 
Fick denna vecka tillslut flytta till internatet! Saknade först lägenheten men nu känns det bara så himla bra på alla sätt å vis att få bo med alla andra i en LITE så frächare och nyare byggnad! :) 
 
Snön har också försvunnit och jag har redan orienterat på barmark två ggr denna vecka, fastän det bara är början av mars!!! Detta hurrar vi orienterare för! 
 
 


RSS 2.0