Hemma efter ett roligt konfirmationsläger!

Kom igår sent på kvällen hem från rippilägret. Måste bara säga att det har varit superkul, trots en massa lektioner osv. Jag var ju också på 2 skidorienteringstävlingar i helgen och de gick också bra, kom hem med 2 FSO-silver i fickan :))
Nåja nu ska jag inte skriva mer eftersom snart sveriges mästerkock börjar.. Å imorgon drar jag iväg med Becka till Vasa på shopping <33 :D Kram

Mitt bidrag

Är med i söta Beckas fototävling som avslutas imorgon. Klicka här, ni hinner ännu delta! ;)
Tänkte också påminna er om att vara med i min fototävling som avslutas 7.3. Klicka här!
Foto:Ellen(Jag) Kamera:Nikon D3100/18mm-50mm/blixt/reflexskärm vit
©www.ellensenannorlundablogg.blogg.se FÖRBJUDET ATT KOPIERA!

Tillfälligt hemma

Åkte ju igår på rippilägret och jah måste säga att hittils har det varit otroligt kul :) Hehhe vi har bl.a. fått nattikramar av ledarna före vi gick och sova och blev väckta av Toms sång ;P I dag kom mamma och pappa efter mig från lägret och så åkte vi till FSO-skid-ol tävlingarna. Tyckte faktiskt att det gick helt okej om man tänker att jag inte tränat skidning så mycket i år och emit-brickan bara bråkade hela tiden ;P Så nu är jag hemma igen med en FSO-silver medalj i fickan och imorgon blir det igen tävlingar:) Tänker då sikta in mig på guld ;)
Laddar upp bilder om en stund, men nu ska jag kila iväg och äta körvsoppa!

Ready to go

Börjar snart bli klar med packandet och åker iväg om ca. en timme :)
Bloggen kommer dock att lämna på hälft dessa kommande dagar men ni kan ju endå kika in då och då och se om jag gjort nåt inlägg :) Vi hörs!

Packa Packa

Var i dag och tränade lite skidning till tössbacken inför skidorienterings FSOM som är i helgen :)
Well, håller på tillfället på och packar för imorgon bär det av på rippiläger till Lappo..
Så här ser alltså helgens progrm ut:
Fre: Skola, till lappo med buss
lör: Till tävlingarna och sedan hem och sova(eftersom det är mycket kortare väg hem än tillbaka till rippilägret)
sön: tävlingar igen, sedan tillbaka till lägret
mån:läger
tis:läger och sedan hem :)
Hehhe blir kanske lite rörigt ;PP

Snart sveriges mästerkock

Kom för en stund hem från redskapsgymnastikträningarna som gick helt bra:) Blir snart att börja ladda upp inför helgens skidorienteringstävlingar. På lördagen är det FSOM-medel och på Söndagen FSOM-lång. Kollade just in banlängderna som visst ökat LITE sedan man bytte klass till D16. På lördagen är banan 4,8(3,3) och på söndagen 7,6(5,1) km, får verkligen hoppas på att det blir bra skidföre och väder :)

Fastlagstisdag

Håller ni inte med att fastlagstisdagen är en av årets bästa traditioner? Fotade idag dessa till min kokbok :)

Foto:Ellen(Jag) Kamera:Nikon D3100/18mm-50mm/blixt/reflexskärm vit
©www.ellensenannorlundablogg.blogg.se FÖRBJUDET ATT KOPIERA!

Crazy day

Denna skoldag började väl helt normalt, jag var på skrivklubben kl. 8 och fixade nästan klart min kokbok :) Sedan hade vi matte och hissa och sedan var det ärtsoppa och fastlagsbulle som lunch, MUUMS ;P Sen fick jag världens värsta huvudvärk och såg helt dåligt, och det blev ju inte precis bättre då vi hade musik, alltså en massa skrammel och ljud :/ Orkade ljust och ljust med de två sista passen och nästan dirket då jag steg av bussen spydde jag :( Vilket tyder på att det var migrän.. Nåja nu mår jag ialla fall bätter och huvudvärken har äntligen släppt, kan bara konstatera att jag HATAR MIGRÄN!!!

Ska nu kila iväg och äta något för jag är vrålhungrig /Vi hörs :)

Foto:Ellen(Jag) Kamera:Nikon D3100/18mm-50mm/blixt/reflexskärm vit
©www.ellensenannorlundablogg.blogg.se FÖRBJUDET ATT KOPIERA!

Måndag igen

Sitter för tillfället och skriver på min kokbok som aldrig blir klar och måste bli klar denna vecka!
Skoldagen var helt slapp i dag vi kollade på 2 olika filmer, ALIVE och någon finsk en. Tänker inte göra så mycket mera nu ikväll än att snart fara iväg på måndagsträningar ink. styrke med Erica ;D Och sedan kolla på antingen Mammor och minimodeller eller familjen annorlunda! Vi hörs! ;)

I Esbo

Har tyvärr inte kunnat uppdatera bloggen på länge, eftersom vi idag tidigt på morgonen åkte iväg med tåget till moffa som bor så där 500km från vårt. Så nu har vi varit och hälsat på honom hela eftermiddagen och halva kvällen och nu befinner vi oss hos mammas farbror, här vi nu ska sova :) Ska imorgon fara på en liten morgonlänk :)
Hehhe bra bildkvaliteé ;P Måste passa på och visa min nya telefon som jag äntligen nu fått tag på:)
GONATT <3

Så kallad godisdag

Kan knappast kalla denna dag för skoldag, snarare godisdag ;P Det var ju penkkis idag och gymnasiets 3:or, alltså abiturienterna hade klätt ut sig och kom och kastade en MASSA godis i skolan. Så resten av dagen gick man och smaskade i sig en massa godisar ;P..
Har ikväll varit på redskapsgymnastikträningarna som inte gick så värst bra, vilket man kunde gissa. Men roligt hade vi åtminstone så det räckte till ;)
Foto:Ellen(Jag) Kamera:Nikon D3100/18mm-50mm/blixt/reflexskärm vit
©www.ellensenannorlundablogg.blogg.se FÖRBJUDET ATT KOPIERA!

I`M BACK

Ursäkta om jag inte bloggat de senaste dagarna, men det har hänt så mycket och lustigt att jag liksom helt glömt bort min lilla blogg, BUT NOW I`M BACK :)
Tänkte påminna er om min fototävling som ennu pågår till 7.3

To my best friends <3

Måste dagen till ära berätta att jag har världens bästa och gulligaste vänner och ni betyder verkligen mycket för mig <333 Glömde dock det viktigaste; att ge er varsin vändagskram idag :( (men ni får destoflera imorgon ;P)
Ha en bra vändag alla läsare också!

Vill ha sommar nu!

Tycker verkligen att det kunde bli sommar nu!! E trött på snön och en massa förkylningar och längtar MASSOR till nästa års orienteringssässong då man dessutom får börja tävla i FM :) Tänker då satsa på stort ;P
Lite bilder från förra årets sässong

Instämpling, hehhe liite nervös ;P
Masstart vi Kultainen Kompassi. Det var hur lerigt som helst, så redan efter några 100meter hade man lera överallt t.o.m. i munnen..
Trött och lerig på väg till mål..
Prisutdelning vid FSOM 2:a dagen. Blev fjärde trots en ganska stor bom :)

©www.ellensenannorlundablogg.blogg.se FÖRBJUDET ATT KOPIERA!

22km i skidspåret

Var i dag och skidade i spåret en stund. Faktiskt längsta biten för i år 22km, hihhi ;P
Sitter för tillfället och redigerar lite bilder i gimp från igår, lägger kanske upp dem senare :)
Går tyvärr inte att ladda upp bilder på bloggen idag :( ??

-->Skidtur

Ska nu klä på mig skidkläderna och fara ut på en skidtur. Kan verkligen behövas efter gårdagens taccopaj, dajmkaka och en massvis med godis, hehhe ;P

Foto by ellen

Idag var Becka och Heidi till oss. Heidi har tyvärr redan farit hem men bästa Becka e ennu kvar och ska sova över. Vi lagade tacopaj mm. och nu har jag och Becka haft en liten "annorlunda" fotostund. Hehhe fotade lite läppar med socker och strössel ;P
Foto:Ellen(Jag) Kamera:Nikon D3100/18mm-50mm
©www.ellensenannorlundablogg.blogg.se FÖRBJUDET ATT KOPIERA!

I need some help

Behöver verkligen hjälp med hur jag ska ha min bloggdesign. Har för tillfället en väldigt enkel med en trist header med stavfel ;P Hehhe.. Men alltså jag har bloggat runt på en massa bloggar och försökt hittat inspiration, men jag vet endå inte hur jag vill ha det..:/ Snälla hjälp ni som har några tips!! :)

Ojsan :)

Kom nästan som en chock idag då jag såg att jag hamnat på blogg.se "framsida", gissa om jag blev glad och besökarantalet gick upp så där "lite" :)

Hinner tyvärr inte blogga något mer idag, för jag måste öva på franskaprovet, fara på redskapsgymnastikträningar och så ska jag städa; för imr kommer Becka, Emelie och Heidi hit :)

 

 

Följ mig gärna via bloglovin för att inte missa några nya inlägg! ;) Kram

 

 

 


Fototävling

AVSLUTAD!!!!

PRISET ÄR ÄNDRAT: ÄNDAST EN LÄNKNING I 6MÅNADER!

Ny telefon? Vilken?

Tänker snart köpa en ny telefon och jag har länge funderar på en Sony Ericsson Xperia x10 vit, dock finns den bara i Sverige så då skulle man måsta beställa den via nätet, vilket kanske inte är så positivt och så är den ganska stor (4tums skärm).
Så nu har jag istället lite börjat fundera på en vit Nokia 700.. Men inte vet jag för den har igen så himla lite skärm (3.2tum)..
Så om ni har något bra tips på en stilren telefon med ca. 5 megapixels kamera och lagomstor skärm, som är runt 100-200e (=1000-2000kr) kan ni gärna skicka in förslag! :)
mainImage.altImageText
(bilder från google)

Home today

Lämnade idag hemma p.g.a. att jag är helt förkyld och hade igår feber och huvudvärk..
Missade ju dock matte-provet vi skulle ha i dag, men jag får väl ta det någon annan gång.

Boring

Usch vilken tråkig dag, har inte gjort något speciellt förutom vilat, varit med mamma och pappa till byn då de röstade på presidentvalet och bakat en kaka. Försökte mig även fara ut på en liten promenad, men efter ca. 300meter blev det så kalls så jag svängde om.. Hoppas verkligen att förkylningen går om någon gång och så att det blir lite varamare där ute så man kan börja skida igen :)

Runebergstårtor

Har idag bakat runebergstårtor eftersom det imorgon är Runebergsdagen :)
Eftersom jag varit så himla krasslig och inte gjort så mycket idag förutom varit på läsmöte passade jag på och lade ner extra mycket tid på fotandet på tårtorna :)

Foto:Ellen(Jag) Kamera:Nikon D3100/18mm-50mm
©www.ellensenannorlundablogg.blogg.se FÖRBJUDET ATT KOPIERA!

Hatar förkylningar!

Känner mig helt kaputt idag, har nämligen blivit så förkyld man kan bli.. Har proppat i mig en massa strepsils och mammas honungstee, men inget hjälper :// Hoppas bara att man orkar på läsmötet som är ikväll(som vi konfirmander måste på)


..Nu e det dags för fredagsmys!

Skoldagen idag har var väl helt rolig, hahha jag och becka satte och redde upp mitt halsband hon gjort knut på i över 15minuter ;P Sedan på modersmål fortsatte vi med vårt grupparbete som går ut på att göra en hel dagstidning..

Imorgon blir det att fara till stan på jakt efter en ny telefon. Har nog redan mina aningar om vilken jag vill ha(;det ända problemet är att den inte finns i finland!!)




-30grader

Sitter och myser med en kopp varm tazza-choklad i handen och ska snart ta och baka något; kanske kladdkaka? ;)
Kvällens redskapsgymnastikträningar gick helt bra och modda provet likaså. Imorgon har vi bl.a handarbete i skolan och på kvällen ska jag på kalas :)
(Tyvärr men jag orkar inte lägga in någå bilder idag..) ;P

Vinterbilder

Kom just hem från kvällenjs redskapsgymnastikträningar som väl gick helt okej. Ska nu börja läsa på modda-provet som vi har i morgon så förtillfället är huvudet fullt med subjekt, predikat, indirektobjekt, predikatsfyllnad osv...
Och yes; efter en timme börjar sveriges mästerkock(vilket man inte får missa;P):D

Foto:Ellen(Jag) Kamera:Nikon D3100/18mm-50mm
©www.ellensenannorlundablogg.blogg.se FÖRBJUDET ATT KOPIERA!


RSS 2.0