Telefoninlägg

Vaknade redan runt klockan sju i morse och sitter nu i bilen och ska fortsätta att sitta här i några timmar frammåt. Vi ska nämligen åka ner ända till Sibbo och hälsa på moffa som bor där..
...
Var igår Emils dop som gällde och det blev en riktigt lyckad tillställning. Han uppförde sig exemplariskt och texten jag läste gick dessutom riktigt bra. Senare på kvällen var vu över till grannarna på mellandagskaffe och det blev en riktigt myysig kväll det också med många goda ostar och skämt :P



För att underlätta denna bilresa kunde ni snääälla klicka in på min ask och fråga liite --> http://ask.fm/ellenmyrskog

God Jul och Gott Nytt År!

Årets julafton kunde inte ha blivit mera lyckad. En massa good mat, allt för många paket och trevligt sällskap. På eftermiddagen var vi på den traditionella julgudstjänsten och sedan en sväng till gravgården för att tända ljus. Dagen till ära hade det också kommit snö, så vi fick trots allt en vit jul iår! Dock varade den inte så länge..
 
Slappade hela förrmiddagen denna morgon framför tv:n och åt sedan julmat innan jag och Nea for ut på långlänk. Var extra spännande att springa idag eftersom jag fick testa min nya pulsklocka. Och jooo, vi kom riktigt bra överens! Blev mörkt extremt snabbt så redan efter halva tiden var det bara att överge de mysiga skogsstigarna och söka sig ut till vägen..
Nu ikväll har vi haft gäster, därav också lilla söta Emil som jag har fått äran att bli fadder åt nästa söndag! !:) En heelt ljuvlig krabat ♥
 
 

Utan dina andetag

Finns inte något bättre än att få sova ut på en jullovsmorgon och sedan fara ut och träna i den härliga soluppgången! Blev igår en lite hårdare träning iform av backdrag(i kronobys ända backe) och sedan en omväg hem via skogen.. Hade helt glömt bort hur friskt och underbart det doftar i skogen här hemma av all getpors och dylikt.. Längtar sjukt mycket tills nästa års orienteringssässong då man igen får springa runt i skogen och leka skogsmulle.. 
 
Vaknade imorse redan före åtta av att magen kurrade så jag steg upp och kokade gröt.. Lade mig sedan i soffan och kollade på The Family Stone(världens bästa julfilm för er som inte vet).. For sedan ut och tränade i och har nu på eftermiddagen varit en sväng till stan och köpt de sista julklapparna. Nu återstår bara inpacketeringen! Älskaar verkligen juletider!! ♥
 
Taggad tjej!!
 
 
 

JULLOV

Äntligen är den sista skolveckan över och jullovet är här! Höstterminen har bara flugit iväg och kul har vi haft det trots ett flertal antibiotikakurer, körtelfeber, bananflugor och vise versa.. Har lärt känna en massa nya människor under höstens gång och har inte heller kunnat bo med trevligare tjejer, så ett stort tack til er! (Kommer sakna er alltförmycket före jullovet är slut..) 
 
Den sista skolveckan har hursomhelst varit rikitgt kul.. Igår slutade vi redan klockan tolv och julstädade sedan lägenheten innan vi for ut på långlänk i det snöiga vädret. Direkt då vi kom tillbaka blev det att byta om och åka iväg till Norrvalla på middag å annat program.. Hade sedan senare filmkväll med våra två kompisar från våningen under. Kul torsdag med andra ord!
Idag var det julfest som gällde och extra tidig väckning för att hinna fixa hela utstyrseln. Julfesten blev helt lyckad och efteråt fick vi tomtegröt, muuums! Resten får bilderna berätta.. 
 
 
 

Jo jag lever!

Vet att jag inte bloggat på skitlänge men jag vet faktiskt inte vart tiden runnit iväg på sista tiden.. Hursomhelst så lever jag och mår riktigt bra! Förra veckan var extremt stressfylld med tre prov och flera träningar i Vasa, men nu återstår bara ett prov och en vecka kvar tills jullovet, riktigt skönt med andra ord!
 
Var igår på banläggarutbildning med pappa och Nea. Riktigt bra och intressant föreläsning, men kanske lite väl lång, eller snarare var det jag som inte orkade sitta still helahalva dan xp Senare på kvällen var jag med Becka och Emmi.. Hade inte träffat dem på jättelänge så det var superkul att se dem! Chillade först bara och lagade mat och for sedan till Backstage..
 
Har en massa saker jag måste få gjort idag, så jag steg upp lite tidigare för att hinna och träna en ordentlig stund och ändå ha tid med allt annat.. Ska bl.a. krångla ihop det sista på min kursbricka, sy upp julfestklänningen, fixa lite julklappar(vilket kommer ta halva eftermiddagen..), packa och göra en massa läxor.. Ska kanske också en sväng till tössbacken på kaffe+tårta ifall jag hinner :)
 
 
 
 
På tal om kylskåp/yoghurt eller vad det nu heter: Har länge funderat på att byta bloggportal eftersom jag nu haft denna i snart två år och känner att det skulle vara kul att testa något nytt! 
 
 
 
 

Telefoninlägg

Började denna lördagsmorgon med en dryg timmes massage. Skönt som bara den! For sedan en sväng till julhuset på julgröt och sedan vidare till stan med mamma på julshopping. Hittade en del julklappar, lite välbehövliga kläder och en superfin julfestklänning. (den på bilden men i svart!)
 

Vår tid Vårt land

Har haft så mycket program denna vecka så bloggen har stått ganska så stilla.; men nu gott folk kommer ett inlägg självständighetsdagen till ära!
 
Decembertiden bara rusar iväg och om två veckor får vi jullov!!(ska dock innan dess skriva fyra prov :S) Har lyckats med ganska mycket konstit denhär veckan, bl.a. att ramla på min älskade kompass så den gick mitt i tu, tappat bort mej på långlänken och blivit halvt ihjälattackerad av ett x-antal äckliga snöbollar xP Känner mig ganska proffig med andra ord!                                                                                                                                                                                                                    
Helgens program kommer till största del bestå av provläsning men jag ska försöka hinna med lite annat också, har bl.a. massage imorgon kl. 9(Uupps, där rök sovmorgonen...) och sedan ska jag en sväng till stan för att bl.a. inhandla dubbar till mina salomonskor..
                                                                                          
 
 
 

1 December

Livet rullar på och för varje dag känner jag mig bättre. Har i princip tränat nästan varje dag denhär veckan och det börjar kännas lättare för varje gång. Helgen har bestått av en underbar fin julkonstert på fredagskvällen, träning ute i det härliga vinervädret och igår på kvällen sisäsuunnistus i KodinTerra. Hahha inomhus-orienteringen gick typ 10ggr bättre än förra gången xP Har idag styrketränat lite och på eftermiddagen var vi till Kivijär. Amanda var lika söt som vanligt, likaså hennes nyfödda lillabror :)
 
Borde nu packa klart för om ungefär en timme bär det igen av mot Vörå, funderar om jag borde ta med skidorna eller int...
 
Såg dessa härliga tjejer på fredagen en snabbis och konstaterade att det är allt för länge sedan vi senast gjort något tillsammans.. Måste hitta på nåt skojj så snabbt som möjligt!!
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0