Hur dom än

Kod för att importera min blogg till Nattstad: 9291672379 "

Olá

Började denna dag med senaste avsnitten av PLL och for sedan på massage.. Brukar vara någå sålunda skönt men idag gjorde det bara ont, ont och ännu mera ont.. Har nog aldrig haft så mycket spänningar och mjölksyra i benen förr.. Lyckligt nog blev knäet mycket bättre efter massagen; tydligen hade nå muskelfäste fastnat pga. all mjölksyra xp Efter lunchen bar det av mot stan på en rutinläkarkontroll, allt såg som tur bra ut :) Hade därefter lite kvalitetstid med mamma, vi gick på kafé, köpte nya gardiner och tog oss sedan en titt i den välrekommenderade "punnitse ja säästä"(nöt/choko)-butiken, jissus så myki gott där fanns!! Resten av kvällen ska ja bara chilla och reda upp mina kläder som ligger överallt..
 
Imorgon blir det träning och sen på kvällen OCAD-kurs, far sedan på lörda till Sannas å e där resten av sportlovet
:) Adeus!
 
 
 
 
 
 

Because I´m happy

Så himla skönt med sportlov och allt! Solen skiner och ingen snö i siktet! Ser så fram emot att få börja skolan igen för ingen snö betyder barmarksorientering!! + att vi efter lovet får flytta in i internatet :)
Har dock dragit på mig någon sorts skada bakom knäet efter lägret, så det blir tyvärr några extra vilodagar.. Men det känns i alla fall bättre nu än det gjorde för nån dag sedan , vilket e positivt!

Men nu till andra saker; vår fina video från portugal finns ny på youtube, ta gärna en titt!! Den är absolut sevärd ;)

 

                                                        


#portugal

Kan inte sammanfatta veckan i portugal med andra ord än HELT SJUKT BRA LÄGER!! Sällskapet kunde inte ha varit bättre likaså träningarna. Vi har bl.a. hunnit orientera x-antal gånger, sprungit på stranden, tävlat, fastnat i taggbuskar, blivit halvt ihjälskrämda av lösa hundar, catchat bruna, ätit gott, bommat lite här och där och pallat appelsiner, Uoppsiiee ;D Tack alla som gjorde denna resa underbar!!! ♥

Stop and stare

Min fjärde periord i gymnasiet är nu avslutad och framför mig har jag nu två helt lediga veckor!! Först en vecka i portugal å sen sportlov, jihuuu!
Den här veckan har rullat på helt fint. Psykologiprov, träningar, skola, träningar osvosv.. Har packat ihop det mesta av mitt pick och pack i Vörå, eftersom vi efter sportlovet(om planerna håller) flyttar till internatet. Kommer kännas annorlunda att flytta, men det är ju alltid kul med lite förändring, inte sant? :)
 
Imorgon bär det då som sagt ner till H.fors och på morgonen(läses:natten) lyfter flyget mot Lissabon. Kommer bli så härligt att äntligen igen få springa på helt barmark och orientera! Berättar mer då jag kommer hem; ska nu fortsätta att ladda ner musik och sen packa klart! Trevlig lördagskväll allihopa!
 
 
 

Sitter i bilen påväg mot vörå

Livet rullar på helt fint och om redan en vecka åker vi iväg till portugal (!!!!) Helt sjuuukt :)
Helgen kom och gick men jag hann ändå med en hel del..var bl.a. på lördagen med Erica till stan och senare på kvällen och skida och därefter direkt på massage :) Hann också idag en sväng till simhallen och fick till en riktigt bra träning! Gillar verkligen dethär med att simma, suuperskönt :) 
 
NU är det bara att bita ihop och ta tag i den sista veckan denhär perioden. Har psykologiprov på onsdagen och dessutom en massa arbeten i modda som borde bli klara denhär veckan.. Ha de gott igelkott!

13 days until portugal

Så snabbt något kan ändras från att nästan vara på topp till att nå botten...  Ännu på söndagen mådde jag helt super och var på världens skönaste långlänk innan jag på kvällen for till Vörå.. Måndagens skoldag gick bra, men direkt då jag kom hem och skulle slänga ner väskan, högg det till i magen och helvetet hade brytit ut.. För er som inte vet har jag i flera år lidit av vätskefyllda cystor(blåsor) i högre delen av magen som plötsligt kan bli i kläm och spricka, vilket i sin tur leder till en otrolig smärta, men som tydligen är helt ofarligt? Har inte haft någon som alls symptom under längre tid nu, så blev helt chockerad igår då det plötsligt bröt ut.. Nåja, efter några timmar liggandes i sängen och kråma sig och magen full med värkmedicin kunde jag igen sakta börja röra på mig utan att drabbas av smärta(läses.knivhugg) vid minsta lilla rörelse.. Idag är det ändå mycket bättre, men magen är ännu rejält sjuk, konstigt nog klarade jag ändå av att vara i skolan hela dagen XP Det brukar ta ett par dagar innan symptomen helt mynnat ut och jag hoppas nu innerst inne att jag är som återställd imorgon då jag vaknar, vill nämligen int missa botniahallsträningen imorgon, då vi dessutom ska få stämpla(alltså emit) vid varje 200m(!!!):DD 
 
Well, nu borde jag sluta fly från verkligheten och återgå till att läsa på modda-provet som vi har i morgon, känner på mig att det inte kommer bli det lättaste med både epik och tidnings-analys....
 
 
 
 
 


RSS 2.0